BTC MINING

HashFlare

Thursday, April 30, 2009

Kitabımız Habertürk'te Tanıtıldı.



Teşekkürler Habertürk...

Yatırımcılara ve öğrencilere finans kılavuzu
Genç akademisyenler Ümit Hacıoğlu ve Hasan Dinçer'in hazırladığı 'Finansa Giriş Teori ve Uygulama' isimli kitap yayın hayatına başladı
30 Nisan 2009 Perşembe, 11:48
Dünya piyasalarını altüst eden dev bankaları kağıttan kuleler gibi yıkan küresel kriz yeni bir finans sistemini gündeme getirdi! Peki finans sistemi neden bu hala geldi? Önümüzdeki dönemde yatırımcıları hangi riskler bekliyor. Yeni dönemde mali sistem nasıl bir şekil alacak? İşte bu sorulara Beykent Üniversitesi'nin genç akademisyenleri Ümit Hacıoğlu ve Hasan Dinçer’in hazırladığı ‘Finansa Giriş Teori ve Uygulama’ isimli kitap yanıt veriyor. Finans konusunda temel oluşturmak isteyen bireysel yatırımcılar ve öğrencilere yönelik çalışma son dönemde sıkıntılı bir süreçten geçen finans piyasalarına kılavuz niteliği taşıyor.
Anlatım dili özellikle sadeleştirilmiş kitap, temel nitelikte Finansal Yönetim, Mali Tablolar Analizi, Sermaye Piyasaları ve Araçları, Portföy Yönetimi konularını içeriyor. Bu yönüyle finans derslerinde kaynak kitap olarak okutulabilecek düzeydeki çalışma 10 bölümden oluşuyor.

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/143852-Yatirimcilara-ve-ogrencilere-finans-kilavuzu.aspx

No comments: